Jump to content


Photo

important display issue: editing notes with dark theme


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Wizzu

Wizzu

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 posts
  • LocationBelgium & Switzerland

Posted 10 October 2012 - 04:11 AM

Galaxy tab P1000
Android 2.3
DT 2.0.1.110

When using the dark theme, no text is displayed in the edit note mode.

2012_10_12 009.jpg

#2 Massamino

Massamino

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 posts
  • LocationBelgium

Posted 10 October 2012 - 04:16 AM

I think this issue has been addressed in another topic (not show the text in dark theme). Chris has a fix in the planning for that.
- Sony Xperia Z1 (JB)
- Google Nexus 4 (JB)
- Sony Xperia Z (JB)
- Asus Transformer Infinity (JB)
- Apple Iphone 4S (IOS)
- HTC Sensation (JB)
- HTC HD 2 (JB)
- Sony Xperia X1 (JB)
- HTC Diamond (Windows Mobile)
- HP HX 4700 (Windows Mobile)
- Nokia N 91 (Symbian)
- Nokia 3650 (Symbian)
- Nokia 7110 (Symbian)
- Nokia 6110 (Symbian)
- Sony ? (?)

#3 Massamino

Massamino

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 posts
  • LocationBelgium

Posted 10 October 2012 - 04:19 AM

I think I replied to soon. This one is in another part of the software, right?
But I think they are related.
- Sony Xperia Z1 (JB)
- Google Nexus 4 (JB)
- Sony Xperia Z (JB)
- Asus Transformer Infinity (JB)
- Apple Iphone 4S (IOS)
- HTC Sensation (JB)
- HTC HD 2 (JB)
- Sony Xperia X1 (JB)
- HTC Diamond (Windows Mobile)
- HP HX 4700 (Windows Mobile)
- Nokia N 91 (Symbian)
- Nokia 3650 (Symbian)
- Nokia 7110 (Symbian)
- Nokia 6110 (Symbian)
- Sony ? (?)

#4 Wizzu

Wizzu

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 posts
  • LocationBelgium & Switzerland

Posted 10 October 2012 - 06:33 AM

But I think they are related.

Probably, but I prefered to report it nevertheless because it's indeed in another "area" of the software.

#5 Chris

Chris

    Administrator

  • Administrators
  • 337 posts
  • LocationUtah

Posted 10 October 2012 - 09:11 AM

It's definitely my skinning of the edit field that's caused this. I told it to use a builtin color, but it's not selecting it for some reason. So, I've made a change to hardcode it to white on the dark theme. That will be availble in the next couple of hours.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users